Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВАнтон Хекимян попита водачът на листа от ГЕРБ

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВАнтон Хекимян попита водачът на листа от ГЕРБ
Коментари Харесай

Росен Желязков за доклада на САЩ: Не мога да го коментирам, ние сме свързани повече с Европа, а там ни харесват

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

Антон Хекимян попита лидерът на листа от ГЕРБ Росен Желязков по какъв начин би коментирал отчета на Съединени американски щати за корупцията в България:

" Институализираната оценка е тази на Европейската комисия, ние сме страна - членка с задължения в Съюза. За това гледаме информацията от нас и тази от Европейска комисия.

Докладът на Европейска комисия за върховенството на закона е добра причина първо да се регистрира какво е свършено и след това - за всички последващи дейности - по повод върховенството на закона, във връзка с правосъдната промяна, за която съм сигурен, че и нашите съперници си дават сметка, че консенсусът би трябвало да е съвсем 3/4 в идващото Народно събрание. 

Не знам кои са източниците на отчета и не мога да го изтъквам. 

Има някакъв опит за възобновление на страховете с терминологията " мутри " в последно време. Това е работа на подсъзнателно равнище. " - разяснява изявления на Мая Манолова гостът в студиото. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР